Αρχική σελίδα / Η Εταιρεία / Νέα / Επικοινωνία Εκπροσωπούμενες Εταιρείες

Η εταιρεία ΓΕΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1980. Δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό φωτισμό, και την παροχή υπηρεσιών που έχουν σχέση μ’ αυτόν. Ένα από τα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η συνεργασία της και η αποκλειστική εκπροσώπηση 20 από τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένες εταιρείες φωτισμού της διεθνούς αγοράς, τριών βιομηχανιών κατασκευής ιστών και μίας εταιρείας κατασκευής συστημάτων διαχειρίσεως φωτισμού.

Έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υλικά και συστήματα φωτισμού καθώς επίσης ολοκληρωμένες προτάσεις και επί μέρους λύσεις που εντάσσονται στις απαιτήσεις του πελάτη ή του τελικού χρήστη με τις οποίες διασφαλίζεται χαμηλό κόστος αγοράς, οικονομική εγκατάσταση, μικρό λειτουργικό κόστος και ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας.

Η σημαντική μας εμπειρία στον τομέα του φωτισμού, η συνεργασία μας με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες φωτισμού, η συμμετοχή μας σε διεθνείς και τοπικές επιτροπές φωτισμού, η παρακολούθηση συνεδρίων και σεμιναρίων και η συνεργασία με ερευνητικά κέντρα, συμβούλους και αρχιτέκτονες, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα μας.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εκπροσωπούμε στην Ελλάδα 20 από τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένες εταιρείες φωτισμού της διεθνούς αγοράς, τρεις βιομηχανές κατασκευής ιστών και μία εταιρεία κατασκευής συστημάτων διαχειρίσεως φωτισμού.

THORN Lighting Group
VALMONT-SERMETO SA
GHM SA
LUXMATE Controls GmbH

Για ολοκληρωμένες προτάσεις φωτισμού επικοινωνήστε μαζί μας.